Executivul a aprobat o hotărâre privind exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al municipiului Bucureşti de către Sever-Romulus Stana, potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, potrivit Agerpres.

Speranța Cliseru, considerată o apropiată a primarului Capitalei, Gabriela Firea, a fost demisă în decembrie, decizia fiind confirmată de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Firea declara după protestele din 10 august că președintele PSD, Liviu Dragnea, împreună cu alți membri de partid foarte apropiați au pus la cale atacul violent al jandarmilor împotriva protestarilor, iar acest lucru cu scopul de a-i face ei rău.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut”, declara Firea.

 

Te-ar putea interesa și: