Gregorian Bivolaru, liderul spiritual al MISA, va executa cei 6 ani de închisoare

Gregorian Bivolaru, liderul spiritual al MISA, va executa cei 6 ani de închisoare Gregorian Bivolaru. Sursa foto: Arhiva EVZ

Gregorian Bivolaru, liderul spiritual al MISA, denumit Guru, va executa cei șase ani de închisoare până la capăt. Curtea de apel Alba Iulia a respins ieri cererea de rejudecare a dosarului în care Gregorian Bivolaru a fost condamnat pentru sex cu minora Mădălina Dumitru. Decizia instanței este definitivă.

La ultimul termen, care a avut loc în 22 februarie,  magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au audiat şi unele dintre femeile considerate părţi vătămate în acest dosar. La acea dată, una dintre fetele considerate de către procurori victimă a lui Bivolaru, Mădălina Dumitru, a fost audiată şi a spus cu ochii în lacrimi că de 13 ani este, de fapt, o victimă a procurorilor, adăugând că anchetatorii i-ar fi distrus imaginea şi viaţa.

La rândul său, Gregorian Bivolaru a spus că se află într-o situaţie ”tragică” şi şi-a comparat situaţia cu cea a lui Iisus Hristos care şi el ar fi fost ”criticat pe nedrept”, scria presa locală.Gregorian Bivolaru a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru sex cu minore.

Știre în curs de actualizare.

Ne puteți urmări și pe Google News