Grav accident în Cotroceni. Două persoane au murit carbonizate, un adolescent a supravieţuit

Grav accident în Cotroceni. Două persoane au murit carbonizate, un adolescent a supravieţuit

Noaptea trecută, un automobil în care se aflau trei persoane s-a izbit violent de un stâlp de iluminat public şi a luat foc.

Imediat, două echipaje de intevenţie, o maşină pentru descarcerare şi una pentru acordarea primului ajutor, au sosit la locul accidentului. Potrivit martorilor, din cele trei persoane care se aflau în maşină, un adolescent de 15 ani a reuşit să iasă ajutat de un jandarm. Din păcate, celelalte două persoane au murit carbonizate.   Pentru că avea răni destul de grave, adolescentul a fost transportat de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Acesta este internat la terapie intensivă şi are politraumatism, cu contuzie abdominală, anevrism de aortă şi hematom în zona toracică, potrivit medicilor de la "Grigore Alexandrescu".

"Copilul a fost adus la Spitalul ?Grigore Alexandrescu? fiind conştient. Are, însă, un politraumatism cu contuzie pulmonară, abdominală, anevrism posttraumatic de aortă şi hematom toracic", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Raluca Alexandru, potrivit Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News