Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident de circulație pe A1. Mașina a ars ca o torță
Grav accident de circulație pe A1. Mașina a ars ca o torță

Grav accident de circulație pe A1. Mașina a ars ca o torță

Nicoleta Beianu, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu a anunțat că un grav accident de circulație a avut loc, vineri dimineață, pe A1, la kilometrul 28, pe sensul de mers spre Bucureşti.

Potrivit ISU Giurgiu, un microbuz a luat foc în mers şi a ars în totalitate, iar cele patru persoane aflate în interior au reuşit să se autoevacueze în timp util.

„În această dimineaţă (vineri dimineaţă n.r.), pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz, pe A1, la kilometrul 28, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum la un microbuz, oprit pe banda de urgenţă.

Cele patru persoane aflate în microbuz s-au autoevacuat în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă. În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate”, a declarat Nicoleta Beianu.

Din primele cercetări la faţa locului a reieşit că un scurtcircuit electric ar fi cauza probabilă a producerii incendiului, potrivit agerpres.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: