Evenimentul Zilei > Monden > Graba strică treaba chiar şi în cazul Simonei Halep. Tenismena, surprinsă într-o situaţie condamnabilă
Graba strică treaba chiar şi în cazul Simonei Halep. Tenismena, surprinsă într-o situaţie condamnabilă

Graba strică treaba chiar şi în cazul Simonei Halep. Tenismena, surprinsă într-o situaţie condamnabilă

Simona Halep, numărul 2 mondial în tenisul feminine, a fost surprinsă într-o situaţie nedemnă de statutul ei. Este cu siguranţă un model pentru sute de tineri care viseză să ajungă la perfomanţa româncei, tocmai de aceea Halep ar trebui să aibă grijă la atitudinea sa, chiar şi în momentul în care se grăbeşte.

Graba strică treaba chiar şi în situaţia Simonei Halep, astfel că paparazzi de la Spynews au surprins-o cum gonea prin Bucureşti cu bolidul său de mii de euro, fără a ţine seama de aglomeraţie sau de semnele de circulaţie. Fie că a fost vorba de depășiri nu tocmai ”ortodoxe” sau că a parcat în mijlocul drumului, Simona nu a făcut ”rabat” la stilul de condus.

Şi toate acestea pentru că avea o programare la un salon de înfrumuseţare, înainte de Turneul Campioanelor de la Londra. 

Pentru Halep, acest an s-a dovedit a fi cel mai bun având în vedere locul doi din clasamentul WTA. La Turneul Campioanelor de la Londra, pentru care s-a pregătit chiar şi la un salon de înfrumuseţare, nu a fost tocmai cel mai bun. Sportiva româncă nu a mai reușit performanța de anul trecut și a fost eliminiată încă din faza grupelor.