Golden Fighter Craiova, România vs. Surinam. Meci pentru centura WKU în Bănie

Golden Fighter Craiova, România vs. Surinam. Meci pentru centura WKU în Bănie

Centrul Multifuncțional din Craiova va fi vineri, 20 octombrie, gazda celui de-al doilea eveniment Golden Fighter în care se vor duela adversari din România, pe de-o parte, cu luptători dintr-o altă țară, respectiv Surinam.

După succesul primei gale de acest tip, de la Timișoara, atunci când România a întâlnit China, promotorul circuitului Golden Fighter, Alin Fălcușan, propune de această dată o confuntare între sportivii românii și cei din Surinam.

Astfel, cinci sportivi români și cei cinci oponenți surinamezi, care se antrenează în Olanda, urmează să urce în ringul amenajat la Centrul Multifuncțional din Craiova după ce publicul va fi încins de alte patru dispute care se anunță foarte interesante, între luptători foarte bine pregătiți, de valori apropiate.

Ultima confruntare din duelul româno surinamez va fi întâlnirea dintre Adrian Mitu și Marvin Sansaar, la categoria 77 kg, câștigătorul urmând să primească și centura intercontinentală WKU (World Kickboxing Union), Golden Fighter fiind singura promoție de K1 din România afiliată la această organizație mondială de prestigiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spectatorii care vor lua loc sub cupola Centrului Multifuncțional din Craiova îl vor putea vedea în ring și pe Kani Ingiohairo, care va lupta împotriva lui Alexandru Irimia. Sportivul originar din Surinam este renumit pentru KO-urile pe care le reușește prin lovitura de picior.

Bilelete pot fi cumpărate până la ora de începere a galei de la Restaurant Spartan (Centru),  de la Centrul Multifuncțional sau de la CS Power Gym. Gala va fi transmisă în direct de DigiSport cu începere de la ora 20.

Fight-cardul galei propune următoarele 9 întâlniri în ring:

GABRIEL COBZARU (România) - MIHAI TUDORIE (România) - 65 kg

MARIUS MUNTEANU (România)  - IONUȚ OPREA (România)  – 100 kg

MIHAI  IORGA (România)   - ADRIAN PETENCHEA (România)   – 67 kg

IONUȚ IANCU (România) - DUMITRU TIRA (România) – 110 kg

ARTUR JASHKUL (Surinam) - JONI MATE (România)   – 65 kg

BLEJD LENATR (Surinam) - ROBERTO CERCEL (România)   – 65 kg

JERRY VAN KATS (Surinam)  - HARIS FERIZOVIC (România) – 71 kg 

KANI INGIOHAIRO (Surinam) - ALEXANDRU IRIMIA (România)  – 80 kg

MARVIN SANSAAR (Surinam)  - ADRIAN MITU (România)   – 77 kg

Golden Fighter este un circuit de competiţii sportive de prestigiu ce se adresează luptătorilor cei mai bine pregătiţi din România care au ocazia să lupte într-un mediu competiţional profesionist, acolo unde sunt puşi faţă în faţă cu adversari de valoare, atât din țară, cât şi din alte circuite internaţionale.