Evenimentul Zilei > Actualitate > Giuliani vine cu noi amenințări! „Fii atent la România!”
Giuliani vine cu noi amenințări! „Fii atent la România!”

Giuliani vine cu noi amenințări! „Fii atent la România!”

Avocatul lui Trump, fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani promite în cadrul unei emisiuni televizate mai multe dezvăluiri despre Joe Biden inclusiv despre țara noastră.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump,  a revenit, joi, cu un avertisment legat de afacerile fostului vicepreședinte al SUA, Joe Biden, în România.

„Sean, aș dori să urmărești nu numai ce se întâmplă în China. Vreau să stai cu ochii pe România. Fii atent la România!”, i-a spus Giuliani realizatorului emisiunii de la Fox News, transmite Universul, citat de flux24.ro.

Țara noastră este tot mai des invocată în mijlocul celui mai mare scandal politic de peste ocean, cel în care Donald Trump și Joe Biden, principalii rivali ai alegerilor prezidențiale din 2020, se acuză reciproc de abuz de putere și corupție.

Avocatul lui Donald Trump, fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani spunea în urmă cu câteva zile: „Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.