Giuleştenii s-au înecat aseară la malul Dunării

Giuleştenii s-au înecat aseară la malul Dunării

Rapid Bucureşti a fost învinsă pe terenul campioanei Oţelul Galaţi, scor 0-2, şi a pierdut încă trei puncte extrem de importante în lupta pentru titlu.

Campioana Oţelul Galaţi pare să fi revenit pe drumul cel bun în Liga I la fotbal. După o serie de rezultate inconstante şi umilinţe în Liga Campionilor, "siderurgiştii" au câştigat aseară, cu scorul de 2-0, partida cu Rapid.

  • În urma succesului, asigurat de golurile marcate de Liviu Antal (minutul 28) şi Laurenţiu Iorga (63), oamenii lui Dorinel Munteanu au urcat pe locul 6.
  • "Am început prost, moale. Am ratat şapte-opt ocazii în repriza a doua, de parcă voiam să intrăm cu mingea în poartă", a spus Răzvan Lucescu, care a conchis: "În final, rezultatul este rezultat!".
  • Trupa lui Răzvan Lucescu este la al doilea eşec consecutiv suferit în deplasare în Liga I, după cel cu Pandurii Târgu Jiu (0-3).
  • Omul meciului a fost Liviu Antal, care a marcat un gol şi a pasat decisiv la al doilea, fiind aproape să puncteze şi din corner, în finalul meciului.
  • Timp de câteva minute, de frig, dar şi de bucurie, cei aproape opt mii de fani moldoveni prezenţi la meci au făcut "valuri" în tribune. Au fost "valurile" Dunării.

0-5 este golaverajul Rapidului în ultimele două partide disputate în deplasare

Ne puteți urmări și pe Google News