Dany Vicol, victima accidentului, ar fi fost ginerele lui Sigismund Mincă, zis Țane. Incidentul tragic le-ar fi îndreptat atenția către tatăl șoferului, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu.

Acesta ar fi cerut o sumă enormă de bani.  Gino Iorgulescu ar fi angajat mai mulți bodyguarzi pentru protecție.

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol. Matei este un șofer care a văzut incidentul. El este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedie.

„Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată.

Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!». A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare.

Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a povestit Matei, potrivit cancan

Potrivit surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului de lux al lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 de km/h.