Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul GINERE al lui BĂSESCU, scandal în plină STRADĂ. A fost ÎNJURAT și SCUIPAT chiar de IUBITA LUI
Fostul GINERE al lui BĂSESCU, scandal în plină STRADĂ. A fost ÎNJURAT și SCUIPAT chiar de IUBITA LUI

Fostul GINERE al lui BĂSESCU, scandal în plină STRADĂ. A fost ÎNJURAT și SCUIPAT chiar de IUBITA LUI

Syda, Bogdan Ionescu pe numele său real, a fost implicat într-un nou scandal, chiar cu iubita sa, pe care a dat-o jos din mașină și a lăsat-o în stradă.

Bogdan Ionescu, zis Syda, a fost surprins de paparazzi de la CanCan certându-se crunt în plină stradă cu iubita lui, Sofia Meraki. A fost o ceartă violentă între Bogdan Ionescu şi iubita lui, aceasta din urmă fiind pur si simplu aruncată afară din maşină.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, bruneta se afla la LOFT. Galant, Syda s-a prezentat în fața localului, de unde și-a “preluat” iubita. Doar că, pe drum, se pare că a avut loc o ceartă. Nimic nu anticipa așa ceva.

„La volan nu se afla fostul ginere al lui Traian Băsescu, ci șoferul. După câteva ture prin Floreasca, Porsche-ul a oprit, brusc, în stradă, la ordinul lui Bogdan Ionescu. Din mașină a ieșit, val-vârtej, chiar Syda. S-a dus fix spre locul unde se afla iubita sa. A deschis, nervos, portiera și, fără să stea pe gânduri, și-a aruncat iubita din mașină! Au urmat pumni, scuipături, urlete și plânsete! La 3 dimineața! Rămasă lângă LOFT, Sofia Meraki s-a “refugiat” la scara unui bloc din zonă.

Unde a început să plângă. Preț de aproximativ 15 minute. După ce și-a revenit, frumoasa brunetă și-a chemat un taxi, cu care a plecat acasă. Nu a mai interesat-o absolut nimic. Nici faptul că Syda a aruncat-o din mașină, nici de distracția din LOFT. Nu doar despărțirea dintre cei doi, ci, mai ales, modul în care s-a petrecut este de natură să șocheze. Pentru că astfel de imagini rar apuci să le vezi! Rămâne de văzut dacă între Bogdan Ionescu și Sofia Meraki va mai exista cale de împăcare. Scena care a avut loc după miezul nopții nu pare să lase loc prea multor șanse”, mai menționează sursa citată.