Gîndul de la ora 18. Pentru că e întîmpinat în în Vrancea mai ceva decît Ceaușescu, Ponta i-a făcut cadoul baronului Oprișan o babană stare de alertă!

Gîndul de la ora 18.  Pentru că e întîmpinat în în Vrancea mai ceva decît Ceaușescu, Ponta i-a făcut cadoul baronului Oprișan o babană stare de alertă!

Deși Ion Sandu, PSD-istul de la meteo, n-a îndrăznit să pună județul Vrancea sub Codul roșu (îl rîdeau și curciledin jurul ANM), Victor Ponta a binecuvîntat feuda lui Oprișan cu starea de alertă. De ce?

Pe vremea lui Ceaușescu erau cîțiva primi-secretari numiți în chip disprețuitor în aparat pupincuriști. Cînd ajungea în județul respectiv, Ceaușescu era tratat ca un Iulius Cezar al României socialiste. Pentru Ceaușeștii din fruntea PSD, baronul pupincurist e Marian Oprișan. Toți ștabii PSD s-au dat de ceasul morții să ajungă în Vrancea pentru a se bucura de limba cît un județ al lui Oprișan. Articolul de mai jos arată că și Victor Viorel Ponta a beneficiat de o primire de Ceaușescu. Drept răsplată, Ponta i-a făcut cadou starea de alertă, altfel spus, starea de a fura cu acte-n regulă. CITIŢI ŞI:

  • PSD a adus membri de partid din alte județe pentru a-l aplauda pe Ponta la Focșani. Copiii au fost ținuți, timp de două ore, în frig și li s-au pus în mâini pancarte anti-Băsescu