Evenimentul Zilei > Monden > Gina Pistol nu mai are răbdare! „Zi ceva! Zi, mă, ceva!”
Gina Pistol nu mai are răbdare! „Zi ceva! Zi, mă, ceva!”

Gina Pistol nu mai are răbdare! „Zi ceva! Zi, mă, ceva!”

Gina Pistol dă semne de nerăbdare cu privire la Smiley deoarece acesta n-o mai cere de nevastă. Şi până când să aştepte femeia?

Potrivit Cancan, Gina Pistol a avut o reacție destul de interesantă în fața iubitului ei, Smiley. Prezentatoarea a subliniat faptul că își dorește tare mult să ajungă la altar… doar că artistul nu dă smene c-ar vrea.

Potrivit sursei menţionate, „ marți seară, în timp ce urmărea show-ul Asia Express, la momentul cererii în căsătorie a Ștefaniei de către cântărețul Speak, Gina Pistol a rămas copleștită de imaginile văzute și… pentru că în dreapta ei se afla partenerul său Smiley, moderatoarea emisiunii de la Antena 1 l-a întrebat ce părere are despre ce au văzut. Gina a filmat secvența și a postat pe totul pe Insta Story”.

Artista ar fi spus: „Zi ceva! Zi, mă, ceva!”.

Este ştiut faptul că Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu de peste 3 ani, iar interesul din jurul lor creşte cu fiecare zi, mai ales că ambii sunt foarte discreţi cu detaliile despre relaţia lor. Iar lumea se tot întreabă: pe când nunta celor doi?