Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, un elev de nota 10. „M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o”
Gigi Becali, un elev de nota 10. „M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o”

Gigi Becali, un elev de nota 10. „M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a povestit că s-a descurcat foarte bine la matematică și era răsplătit întotdeauna cu nota maximă.

Gigi Becali a avut o materie preferată în timpul școlii. Conform propriilor declarații, patronul FCSB se descurca foarte bine la matematică și primea mai mereu nota 10. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a reușit să demonstreze o teoremă.

„Era o profesoară de matematică și îmi dădea 10 doar mie. Dădea probleme suplimentare pentru nota 10 și doar eu le făceam. Bine, nu aveam media 10, dar aveam note de 10. Eram olimpic la matematică. La un moment dat a venit o inspecție și am primit două note de 10. Așa a zis inspectoarea. M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o. Parcă eu eram matematicianul care am inventat-o. Era o teoremă potrivit căreia, dacă două planuri paralele sunt tăiate de un al treilea plan, se formează două drepte paralele”, a spus Becali la Pro X.