Comisia de Disciplină, aflată sub tutela lui „Corleone” la LPF, l-a suspendat ieri pe patronul grupării din Ghencea pentru şase luni şi i-a aplicat o amendă usturătoare: 150.000 de lei!

Se ştie că, atât timp cât Gigi şi Mitică erau prieteni la cataramă, fostul oier n-a avut niciodată de plătit pentru derapajele verbale sau comportamentale. Becali a fost sancţionat pentru declaraţiile defăimătoare făcute la adresa lui Florin Prunea.

„Cine să mă suspende pe mine? Nu plătesc nimic”, a răbufnit patronul stelist. „Becali trebuia să dovedească acuzaţiile (…) Nu a făcut-o şi acum plăteşte”, a spus Prunea.

Cu dosarul Stelei la DNA
Cu ani în urmă, pe când era sindicalist, oficialul dinamovist l-a catalogat „cancerul fotbalului românesc” pe Mircea Sandu, dar n-a fost niciodată suspendat pentru acele afirmaţii. Mitică Dragomir este hotărât să-şi pună la punct rivalul şi se foloseşte de toate armele pe care le are la îndemână.

Şeful ligii a dezvăluit că le-a dat procurorilor DNA dosarul trecerii Stelei în proprietatea lui Becali, în 2003. „Am spus că l-am ajutat să ia Steaua, dar nu îmi amintesc cum”, s-a „fofilat” ieri „Corleone”.

Marian Iancu, patronul Timişoarei, nu stă deoparte în războiul dintre Gigi şi Mitică:„E timpul să studiez cazul «Valiza». FC Argeş a plătit din cau za patronului, e timpul ca şi Steaua s-o facă. O să vină furtuna.”

„Becali trebuia să dovedească acuzaţiile pe care mi le-a adresat. Acum plăteşte.“,
FLORIN PRUNEA, manager sportiv la Dinamo