,,Omul acela care a făcut scandal este îndrăcit. Măicuțele își făceau serviciul lor. Nu au încălcat niciun regulament. Omul acela este trimis, este îndrăcit”, a comentat Becali.

Becali a vorbit și despre situația epidemiei de coronavirus din România.

„Pentru că preoții au salarii aș fi impus să se ungă în fiecare zi cu apă sfințită. Atunci nu mai era coronavirus. Nu există niciun fel de virus în biserică.

În interior, biserica este imaterială, este sfântă și nu poate coronavirusul să intre.

Omul acela care a făcut scandal este îndrăcit. Măicuțele își făceau serviciul lor. Nu au încălcat niciun regulament. Omul acela este trimis, este îndrăcit. În America s-a dat drumul la slujbe, dar numai în bisericile ortodoxe nu intră virusul”, a spus Becali.

Despre Sfânta Împărtășanie, Becali a spus că se poate folosi o singură linguriță.

„Lingurița aia, unde este trupul și sângele lui Hristos este imaterială. Virusul nu poate sta pe ceva immaterial. Eu de sărbători, mă împărtășesc ultimul. Îi las pe toți înaintea mea. Aia cu scandalul nu sunt oameni normali. Sunt îndrumați de draci. Ăștia sunt USR-iști. Mai sunt 40-50 de ani până la sfârșitul lumii. Și atunci, atacă tot ce este curat. A început lupta între Bine și Rău, între Lumină și Întuneric. Dracul este stăpânul lumii, dar este lăsat de Dumnbezeu. Noi avem câte un înger păzitor. Pentru ce ne botezăm? De florile mărului? Dacă noi facem botez la copii, atunci îi apără Sfântul Duh. De coronavirus ne-a apărat Dumnezeu și Duhul Sfânt. Nu aveam nimic, nici medicamente, nimic. Ne-a apărat Duhul Sfânt”, a mai spus Gigi Becali”