Cornel Dinu a dezvăluit, vineri, că George Maior i-a transmis un avertisment, în 2008, înainte partidei dintre Dinamo și Steaua (scor 2-1). Șef al SRI, la acea vreme, Maior i-a spus „Procurorului” că „roș-albii” trebuie să joace corect, pentru că DNA se pregătească să facă arestări. De la CFR Cluj veniseră prime pentru dinamoviști, deoarece ardelenii se luptau cu Steaua pentru titlul intern. Ulterior, CFR a câștigat campionatul și după ultima etapă a izbucnit scandalul „Valiza”. Gigi Becali i-a reproșat lui George Maior că nu l-a avertizat în privința acelor jocuri de culise.

„Sunt mâhnit că George Maior, șef SRI, l-a sunat pe Cornel Dinu ca să-l atenționeze, dar pe Gigi Becali nu. Mai ales că în anul 2000 l-am ajutat pe socrul lui cu bani să tipărească cartea. Putea să mă sune și pe mine să-mi spună că sunt urmărit. Toată lumea numai pe Becali. Toate războaiele astea m-au întărit. Sunt mai puternic decât George Maior. Maior putea să le spună ofițerilor lui să mă lase în pace, că nu dădeam mită.

Am vorbit cu George Maior de ziua Europei. L-am simțit că a așteptat să rămână doar el cu mine ca să-mi strângă mâna. Era după sponsorizarea aceea și după arestarea din Dosarul Sechestrării. A așteptat să mă felicite pentru tot ceea ce fac.

Dar nu înțeleg de ce nu mi-a dat și mie telefon, dacă mă respecta așa mult. Văd că mai mult l-a respectat pe Cornel Dinu. Vezi, dacă ești dinamovist! Vă dați seama cum se apără milițenii între ei! Cum l-a apărat milițianul Maior pe milițianul Dinu! La milițieni nu contează dacă le dai sau nu le dai. Ei îți iau banii și te bagă și la pușcărie”, a spus Becali la Antena 3.