Într-o intervenție telefonică la Talk B1, Gigi Becali a că acest lucuru se poate realiza cu acordul BOR. Pe de altă parte, necreștin latifundiarului din Pipera I se pare necreștin faptul că soacra mare, mama lui Valentin și fosta soție a șefului PSD, nu a fost invitată, s

 

„Dacă s-a cerut aprobare de la Episcop și s-a dat aprobarea, nu are nicio vină. Exista un motiv: dacă făcea la biserică se anunțaseră proteste. Protestele ar fi deranjat o încununare în fața lui Dumnezeu, adică o cununie a doi tineri. Și atunci, pentru a evita scandalurile, or fi cerut derogare. Cununia religioasă s-a ținut, pentru că a fost ținută de către preoți. Poate au făcut și un altar de vară, cu aprobarea Bisericii. Dumnezeu nu are nevoie de documente. Dacă i-a dat binecuvântarea Înaltul Ierarh este perfect legală această cununie”, a declarat Gigi Becali.

 

Latifundiarul din Pipera a mai puncat: „Unde nu e vinovat Dragnea, nu trebuie să-l scoatem vinovat. Soacra mare unde a fost? Ați văzut voi nuntă fără soacră mare?”