Gigi Becali a devenit bunic, săptămâna trecută, după ce fiica sa, Teodora, a născut o fată. Finanțatorul de la FCSB nici nu a mai pus la suflet înfrângerea suferită de „roș-albaștri”, în campionat, pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 0-1, și și-a canalizat interesul pe fericitul eveniment. Mai ales că latifundiarul din Pipera a devenit bunic pentru prima dată.

„Seamănă cu mine. De la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine. Sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă. Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum”, a povestit Gigi Becali, în ziua respectivă, la România TV.

Gigi Becali a creat deja un cont bancar pentru nepoata sa și a virat o sumă importantă de bani, care să-i asigure viitorul. „Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, a spus un apropiat al lui Gigi Becali, pentru impact.ro.

Gigi Becali și-a anunțat familia, în urmă cu câțiva ani că va deschide conturi bancare pentru fiecare dintre nepoții săi. Finanțatorul de la FCSB este tatăl a trei fete, două dintre ele fiind botezate de Gheorghe Hagi.

Teodora, fiica cea mai mare, în vârstă de 25 de ani, este căsătorită cu Mihai Mincu, nunta având loc în toamna anului trecut.