Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, în vizită la Parlament: E mai frumos decât la PE. Acolo scaunele şi mesele sunt de PLASTIC
Gigi Becali, în vizită la Parlament: E mai frumos decât la PE.  Acolo scaunele şi mesele sunt de PLASTIC

Gigi Becali, în vizită la Parlament: E mai frumos decât la PE. Acolo scaunele şi mesele sunt de PLASTIC

Eurodeputatul Gigi Becali a fost prezent, astăzi, la Parlament cu prilejul vizitei preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz. I s-a părut mai plăcut decât la PE, pentru că lui îi place luxul, iar la Bruxelles scaunele şi mesele sunt de plastic.

"Acum am venit aşa să vizitez puţin, ca să văd viitorul meu loc. E mult mai plăcut aici decât acolo (la Parlamentul European n.r.). În primul rând e în ţara mea, în al doilea rând numai un stâlp din ăsta costă cât un etaj din ăla", a spus Gigi Becali. Întrebat dacă nu e prea multă marmură în clădirea Parlamentului României, Becali a spus că dimpotrivă e chiar pe gustul său.

"Nu e foarte multă. Mie îmi place foarte mult, mie îmi place luxul. Acolo (n.r. – la Parlamentul European) scaunele sunt de plastic de 10 euro, mesele de plastic de 3 euro, nu-mi place", a precizat George Becali.
Şi pentru că la Parlamentul României se simte ca acasă, Becali a promis că nu va chiuli. "Sunt mult mai util aici pentru că am să vin, acolo mai mult eram absent. Şi chiar o să vin, chiar n-o să chiulesc", a explicat George Becali.
Şi pentru că jurnaliştii aveau prea multe întrebări să-i adreseze, Becali le-a spus că o să fie timp destul să le răspundă, fiind sigur că va ocupa un fotoliu de deputat.

"O să avem timp de acum în colo, peste două luni o să avem timp, patru ani, nu?", a spus George Becali.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: