Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali, molima şi cerşetorul. Ce a putut face? Incredibil! Filmarea spune tot
Gigi Becali, molima şi cerşetorul. Ce a putut face? Incredibil! Filmarea spune tot

Gigi Becali, molima şi cerşetorul. Ce a putut face? Incredibil! Filmarea spune tot

Epidemia de Coronavirus care se extinde de la o zi la alta şi în România, la fel cum se întâmplă în multe ţări, l-a pus în gardă inclusiv pe latifundiarul din Pipera, Gigi Becali.

Cu toate că a susţinut că va merge la slujbele de la biserică întrucât nu se teme de teribilul Covid-19, patronul echipei FCSB a devenit mai conştient de riscurile pe care le implică virusul apărut în China.

O dovadă în acest sens este unul dintre desele momente în care acesta este abordat de un om care îi cere bani. Aşa s-a întâmplat şi recent, când Becali a ajuns la palatul său de lângă Guvernul României.

Reperat rapid de un nevoiaş care probabil îl aştepta la poarta palatului de multă vreme, Becali s-a comportat în consecinţă şi a demonstrat că respectă distanţa socială în actualul context al epidemiei de Coronavirus.

În filmarea realizată de cancan.ro se poate observa cum omul de afaceri îi lasă cerşetorului o bancnotă de un milion, dar pe jos, la o distanţă de cel puţin un metru. Bucuros de pradă, cel care a primit pomana îşi mângâie faţa cu banii pe o parte şi pe alta, ignorând pericolul transmiterii unei boli grave, poate chiar a temutului Coronavirus.

Gigi Becali uimeşte România cu gestul său! Afară este urgie, dar el a gândit-o altfel