Gigi Becali a fost surprins ”rupând pingelele”, cum se spune, la cununia civilă a fiicei sale, latifundiarul gustând din plin melodiile preferate. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind invitați doar apropiații familiei. Oficierea cununiei religioase va avea loc sâmbătă, iar petrecerea se va desfășura la un fost palat regal din Snagov construit în anii ’30, informează stirilekanald.ro.

Ieri, în jurul orei 14.30, fiica lui Gigi Becali a plecat din locuința din Pipera și s-a îndreptat către Dobroești, acolo unde locuiește partenerul ei de viață. Din câte se pare, în cazul celor doi, lucrurile sunt atipice și asta pentru că miresica a fost cea care l-a luat pe ginerică de acasă. În jurul orei 15.30, fiica lui Gigi Becali împreună cu Mihai Mincu și cu părinții acestuia s-au îndreptat către un luxos hotel din Capitală, acolo unde a avut loc cununia civilă.

„Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, spunea Gigi Becali, cu mai multe luni în urmă, la România TV.