Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali îi ținea piept Aneimaria Prodan
Gigi Becali îi ținea piept Aneimaria Prodan

Gigi Becali îi ținea piept Aneimaria Prodan

Scandalul momentului în fotbalul românesc îi are ca protagoniști pe Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu, și pe impresara acestuia, Anamaria Prodan.

Soția lui Laurențiu Reghecampf i-a dat un pumn în față „Chirugului”, la scurt după meciul Astrei cu FC Botoșani, scor 2-1. Potrivit zvonurilor, Anamaria Prodan a recurs la acest gest din cauza unei gelozii. Alexa ar fi vrut să plece de la stadion cu o tânără pe nume Andrada, lucru care a înfuriat-o la culme pe impresara tehnicianului giurgiuvenilor.

Departe de acest episod nu a stat nici Gigi Becali. Patronul lui FCSB a avut un derapaj sexist vizavi de acest incident, ironizând egalitatea între sexe. „E puternică, femeile sunt egale cu bărbații. S-a făcut transferul greșit, s-a supărat că nu trebuia să facă transferul și i-a dat un pumn de i-a mutat capul din loc. Ce mare lucru? Mai trebuie cuvinte când vezi așa ceva? Mai poți să spui cuvinte când vezi așa ceva, când o femeie îi mută capul din loc la un bărbat?”, a spus latifundiarul din Pipera, potrivit Antena 3. Becali nu s-a oprit aici și a explicat cum ar fi reacționat în locul lui Dan Alexa: „Să mă ierte Dumnezeu, dar eu o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam. Găseam și o foarfecă și o tundeam! Nu contează că ieșea scandal. Să se înțeleagă și să știe lumea ce înseamnă bărbatul și femeia. Eu vorbesc la modul general, nu de Anamaria”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: