Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali face ordine: „Dănănae va fi curăţat la vară. Am fost un idiot că l-am luat pe Machado”
Gigi Becali face ordine: „Dănănae va fi curăţat la vară. Am fost un idiot că l-am luat pe Machado”

Gigi Becali face ordine: „Dănănae va fi curăţat la vară. Am fost un idiot că l-am luat pe Machado”

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat deja mai mulţi jucători că nu vor continua în Ghencea de la vară.

"Dănănae va fi curăţat sigur la vară. Tibi Bălan trebuie să demonstreze. Cu Machado m-a păcălit rău de tot Walter, am fost un idiot. I-am spus lui Bicflavi să vină să prelungească, dacă nu, să fie sănătos. Ce, nu mai găsim noi un mijlocaş central?", a declarat Becali.

"I-am prelungit contractul lui Stanca şi mă mai gândesc dacă îi prelungesc şi lui Geraldo. Mi-a plăcut mult de el în meciul cu Astra, dar mai are de demonstrat până să-i ofer un nou contract. Şi lui Tatu îi prelungesc pe doi ani contractul. Face nişte lucruri pe care nu orice fotbalist le poate face, dar pe care lumea nu le vede. Trebuie să ai ochi rafinat ca să înţelegi ce face Tatu. I-am zis şi lui Ilie Stan să îl scoată o repriză să vadă care e diferenţa fără el pe teren. Depind aceste prelungiri şi dacă vom lua noi titlul la vară. Dacă nu, Geraldo nu va primi prelungirea", a mai spus Gigi Becali.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: