Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali nu se dezminte. Cine este ȚINTA noilor acuzații ale patronului FCSB
Gigi Becali nu se dezminte. Cine este ȚINTA noilor acuzații ale patronului FCSB

Gigi Becali nu se dezminte. Cine este ȚINTA noilor acuzații ale patronului FCSB

Chiar dacă a fost rugat de în neumărate rânduri să renunțe, Gigi Becali nu vrea nici în ruptul capului să termine războiul pentru numele Steaua.

Patronul FCSB este determinat să lupte până la capăt pentru echipa pe care o patronează. ”După atâtea lupte și războaie, abia m-am antrenat. Păi, acum, când deja sunt puternic, ce să fac, să dau înapoi?

O să mă lupt cu ei și am să-i biruiesc.Când și-au dat ei seama că Talpan cere niște bani aiurea, că nu pot cere decât pe trei ani prejudiciu, conform legii, și că este prescris, au zis «Hai să ne împăcăm cu Becali, să ne dea niște bani». Nu, tată, nu vă dau nici 5 bani și o să vă biruiesc, să vă bat pe toate clasele și pe toate pozițiile.”, a declarat Becali pentru Gsp.ro. 

În același timp, Becali susține vehement că nu mai este dispus să facă negocieri. ”Din moment ce suporterii zic Steaua, n-am nicio treabă! De ce? Pentru că aia e echipa. Când s-a rupt de la Armată, era echipa Steaua, care s-a bătut din '47 și care a câștigat Cupa Campionilor, aia este ea. Dar s-a rupt și a plecat mai departe”, a mai spus Gigi Becali.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News