Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali: Dacă Dinamo era puternică, Steaua lua 6-7 goluri, la cum am jucat!
Gigi Becali: Dacă Dinamo era puternică, Steaua lua 6-7 goluri, la cum am jucat!

Gigi Becali: Dacă Dinamo era puternică, Steaua lua 6-7 goluri, la cum am jucat!

Gigi Becali este extrem de dezamăgit după înfrângerea echipei Steaua pe terenul eternei rivale, Dinamo. O echipă mult mai slab cotată din punct de vedere financiar a învins cu 2-1 formația miliardarului Gigi Becali. Acesta a făcut o analiză necruțătoare.

”Man a jucat bine, în a doua repriză, nu în prima. Crețu, Planic… Și atât. Nu poți să câștigi un meci cu trei jucători. Noi nu mai câștigăm un duel. Oaidă, în care aveam încredere… Am zis că a mutat bine Vintilă, dar nu știu ce e cu el.

Poate era mai bine dacă-i scotea pe Coman și Moruțan și îi băga pe Nedelcu și Oaidă. L-a adus pe Oaidă mijlocaș la închidere. L-a ales pe el, nu pe Nedelcu. Jucătorii nu sunt pregătiți, dar sunt valoroși”, a spus Gigi Becali, finanțatorul Stelei.

„Noi nu suntem fotbaliști adevărați, cu putere… Un campionat așa se câștigă, cu bărbați, cu fotbaliști cu putere… Eu nu mai cred în titlu, doar dacă vrea Dumnezeu. Noi suntem așa, vai de noi. Nu avem cum să luăm titlul. Dacă tu nu poți să bați Clinceniul, nu poți să bați pe Dinamo…”, au fost cuvintele patronului de la FCSB la DigiSport.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE