FCSB își caută un fundaș central, dar patronul Gigi Becali nu a găsit încă unul potrivit. Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a refuzat negocierile pentru Andrei Chindriș, scrie GSP.

Gigi Becali a declarat că, dacă în cazul în care nu va găsi niciun fundaș în Liga 1, îl va reprofila pe mijlocașul Lucian Filip, 29 de ani.

„Nouă ne trebuie un fundaș central. Ba chiar aș vrea să aduc doi fundași puternici. Dacă nu găsim, aia e. Va juca Filip. Am vorbit cu el și i-am zis „Bă băiatule, eu te țin la echipă, dacă vrei. Dar joci fundaș central”. La mijloc avem foarte mulți jucători. În plus, vine și Olaru”, a declarat Gigi Becali.

Lucian Filip, mijlocaș defensiv, este la FCSB din 2007.

Decizia de a-l folosi pe Lucian Filip ca fundaș este pe placul lui Mihai Stoica, care declara că în Liga 1 nu știe un fundaș mai bun ca acesta.

„Cu aducerea unor fundași centrali nu ne grăbim. Vom vedea cum se prezintă Momcilovic. Îi avem pe Planic și Cristea, iar dacă unul este suspendat poate juca Soiledis acolo. În plus, a revenit și Lucian Filip, care joacă foarte bine pe acest post. Gigi Becali poate fi convins foarte ușor că Filip este peste orice fundaș din Liga 1”, spunea MM Stoica pe 10 decembrie.

FCSB se află într-o luptă continuă cu CFR Cluj pentru campionat, locul 1 fiind cel care îi poate duce în Liga Campionilor, performanță premiată cu minim 20 de milioane de euro.

 

 

Te-ar putea interesa și: