Evenimentul Zilei > Politica > Gigi Becali a făcut anunțul care va uimi pe toată lumea: Voi contrui CEL MAI MARE SPITAL!
Gigi Becali a făcut anunțul care va uimi pe toată lumea: Voi contrui CEL MAI MARE SPITAL!

Gigi Becali a făcut anunțul care va uimi pe toată lumea: Voi contrui CEL MAI MARE SPITAL!

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua, dar și bun cunoscător în diverse afaceri a făcut un anunț care va uimi pe toată lumea.

GGigi Becali a spus că va construi cel mai mare spital din țara noastră, dar a și dezvăluit prețul pe care îl va da pentru viitoarea instituție.

"Vreau să construiesc un spital în Pipera. Mi-a dat Hristos şi acum dau şi eu semenilor mei. Construiesc cel mai mare spital din România. Voi plăti 100 de milioane de euro pentru spital. Nu e ipocrizie sau populism pentru că nu mă mai interesează politica. La început, doctorii vor fi fără de atins. Medici ai Bisericii. Actualul ministru, Vlad Voiculescu trebuie ţinut în continuare. Am vrut să intru într-o combinaţie de parteneriat public privat. Nu am făcut-o publică, vă spun acum. Voi face singur acest spital. Eu îl iubesc pe Vlad Voiculescu pentru că iubeşte Biserica", a spus Gigi Becali la Antena 3.