Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali a desfăcut șampania după decizia luată de Curtea de Apel. „Asta este BOMBĂ ATOMICĂ. Îl DISTRUGEM definitiv”
Gigi Becali a desfăcut șampania după decizia luată de Curtea de Apel. „Asta este BOMBĂ ATOMICĂ. Îl DISTRUGEM definitiv”

Gigi Becali a desfăcut șampania după decizia luată de Curtea de Apel. „Asta este BOMBĂ ATOMICĂ. Îl DISTRUGEM definitiv”

Curtea de Apel București a decis să judece, cererea formulată de FCSB, care vizează dreptul de proprietate al celor de la CSA Steaua, pentur 8 mărci.

CSA Steaua deține 8 mărci pentru pentru fotbalul profesionist, iar oficialii de la FCSB au formulat o cerere prin care solicită anularea acestui drept de proprietate. Curtea de Apel București a admis, marți, cererea, după ce Tribunalul București respinsese acțiunea. Astfel, Curtea de Apel va judeca această cauză. Gigi Becali a devenit exuberant în momentul în care a primit vestea.

„Am câștigat procesul cu Talpan și cu CSA, la Curtea de Apel București. Noi pierdusem la Tribunalul București, iar Curtea de Apel admite apelul, respinge toate cererile CSA ca neadmisibile și dă termen pe 23 ianuarie 2019 pentru judecare. Nu a dat spre rejudecare la Tribunalul București, ci a anulat sentința și judecă tot cazul de la început la Curtea de Apel". Cam 80% ne-a admis și cu alte cuvinte înseamnă că s-a admis ce a scris avocatul nostru. Înseamnă că noi, cât de curând, vom dobândi din nou marca. Dacă o vom dobândi, le anulează lor toate mărcile pentru clasa fotbal. Ele decad din drepturi, dacă le ai 5 ani și nu le folosești. Noi obținem marca noastră Fotbal Club Steaua București, facem revizuire și o folosim la prejudiciu. Asta e bombă atomică! Îl distrugem pe Talpan definitiv", a spus Becali la Digi Sport.