Evenimentul Zilei > Social > Ghidul petrecerilor de pe litoral
Ghidul petrecerilor de pe litoral

Ghidul petrecerilor de pe litoral

Pentru mulţi tineri, de 1 Mai distracţia pe plaja Mării Negre a devenit o tradiţie, iar evenimentele şi petrecerile se ţin lanţ, începând de azi!

● Sunwaves Festival, cel mai important eveniment dedicat iubitorilor de muzică electronică din România, îşi deschide porţile pe 27 aprilie, în Mamaia Nord. Timp de cinci zile, fanii se vor bucura de petreceri în minivacanţa perfectă pe Litoral, dar şi de muzică bună alături de DJ Alex & Digby, Alexandra, Amir Javasoul, Apollonia, Arapu, Bărac şi Cally.

● Trupa Bucovina revine în Constanța, în clubul Doors, vineri, 28 aprilie, de la ora 22.00, alături de gălăţenii de la Recipe for Hate. Aşteaptă-mă Dincolo (de Moarte), imnul prietenilor dispăruţi, va răsună alături de sunetul valurilor.

● O seară perfectă în Vama Veche alături de una dintre cele mai longevive trupe rock, Timpuri Noi, un simbol al ultimelor decenii. Vineri, de la ora 22.00, la Barbă Neagră, Dan Iliescu, solistul şi liderul trupei, îi va avea că invitaţi pe Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecină, Verginica, Rambo, Catran şi Văru’ Maftei.

● Festival du Bonheur Pour les Gourmands este primul festival de mâncare din Mamaia Nord şi care aduce în acelaşi loc experienţă street food şi pe cea gourmet a restaurantelor. Pour les Gourmands este despre „joie de vivre” şi despre mâncare delicioasă, iar cei interesaţi sunt aşteptaţi de vineri, de la ora 12.00.

● Alături de Spitalul de Urgenţă, Dan Helciug da startul sâmbătă, de la ora 22.00, unui nou sezon de distracţie la White Horse Rock’n Roll, din Costineşti. Din program nu vor lipsi „Trăiască berea” şi nici distracţia.● Sunset Festival se întoarce în 2017 în Vama Veche. Startul se va da sâmbătă, de la ora 20.00, pe plajă din Vama Veche, iar din line-up fac parte Subcarpaţi, Macanache, Vlad Dobrescu, DJ Oldskull, NoruNegru şi Dru Klein.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News