Evenimentul ZileiActualitateGhicitoare din Prahova prinsă de polițiști că înșela oameni

Ghicitoare din Prahova prinsă de polițiști că înșela oameni

Ghicitoare din Prahova prinsă de polițiști că înșela oameni
O tânără de 27 de ani a fost ridicată de polițiști după ce mai mukte persoane au reclamat că le-a cerut bani pentru practicarea de ritualuri oculte.

Tânâra din Prahova le promitea acestora ca le va ghici și astfel le va rezolva problemele.

Tânăra este bănuită că ar fi înşelat mai multe persoane din ţară şi străinătate de la care ar fi încasat diverse sume de bani pentru practicarea de ritualuri oculte, este cercetată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit sursei citate, aceasta ar fi înşelat peste 20 de persoane, prejudiciul total fiind 50.000 de lei.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din ambele judeţe, au pus joi în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Prahova şi Iaşi, la imobile utilizate de o tânără bănuită de înşelăciune. Percheziţiile s-au desfăşurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău. Poliţiştii au stabilit că bănuita este o tânără în vârstă de 27 de ani, din Prahova. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2019-2021, ar fi înşelat peste 20 de persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, din România, dar şi din afara ţării, sub pretextul unor ritualuri oculte (‘ghicit’), practici care ar fi putut duce la rezolvarea problemelor personale ale păgubiţilor. Prejudiciul estimat la această dată este de 50.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.


Accesează: