Evenimentul Zilei > Social > Gest halucinant al unei eleve din Braşov. Motivul pentru care s-a aruncat pe geam, de la primul etaj al şcolii
Gest halucinant al unei eleve din Braşov. Motivul pentru care s-a aruncat pe geam, de la primul etaj al şcolii

Gest halucinant al unei eleve din Braşov. Motivul pentru care s-a aruncat pe geam, de la primul etaj al şcolii

Cu câteva zile în urmă, în Braşov, a avut loc un incident extrem de ciudat. O elevă s-a aruncat de la primul etaj al şcolii unde învaţă.

Din fericire, fata nu a suferit răni grave, acum fiind în afara oricărui pericol.

Cu toate acestea, ancheta care a urmat după incident a scos la iveală motivele gestului elevei. Aşa cum scrie portalul www.spynews.ro, fata de 13 ani a sărit pe geam din cauza absenţelor pe care le avea. Şi mai ales de teama felului în care vor reacţiona părinţii ei la aflarea acestei situaţii.

Culmea e că gestul a fost comis în momentul în care dirigintele a intrat în clasă, în primele minute ale orei.

Una dintre colege a apucat să ţipe. Colega ei tocmai se aruncase pe geam. Gestul pare să fie şi un fel de răzbunare pe diriginte.

Discuţia care a urmat după acest incident între fata care a sărit pe geam şi diriginte este halucinantă. Dirigintele povesteşte că eleva se temea de reacţia părinţilor ei, după ce lipsise de la şcoală. Mai mult, fata îi reproşa diriginetlui că a spus tot ce a făcut ea părinţilor ei.

Psihologii spun că acest caz trebuie să fie un semnal de alarmă pentru părinţi şi pentru profesori. Adolescenţa este o perioadă extrem de dificilă, iar puştanii au adesea un comportament imprevizibil.