Evenimentul Zilei > International > Germania – sub ASEDIUL imigranților musulmani. Poliția este DEPĂȘITĂ, oamenii se tem pentru viețile lor
Germania – sub ASEDIUL imigranților musulmani. Poliția este DEPĂȘITĂ, oamenii se tem pentru viețile lor

Germania – sub ASEDIUL imigranților musulmani. Poliția este DEPĂȘITĂ, oamenii se tem pentru viețile lor

În primele șase luni ale anului 2016, imigranții au comis în Germania nu mai puțin de 142.500 de infracțiuni, a anunțat Poliția federală.

Printre acestea predomină infracțiunile cu violență: violuri, înjunghieri, tâhării, agresiuni sexuale, dar și traficul de droguri.

Germania, care a primit anul trecut peste 1,1 milioane de imigranți, sosiți la invitația personală a cancelarei Merkel, se confruntă cu o acută lipsă de infrastructură pentru a-i integra pe noii veniți.

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Gatestone, poliția locală germană se plânge că în multe părți din Germania s-a ajuns la limită.

Documentul notează:

„Violul recent asupra unei fete de zece ani din Leipzig, cel mai mare oraș din Saxonia, a atras încă o dată atenția asupra escaladării infracțiunilor cu violență săvârșite de imigranți în localitățile din întreaga Germanie.”

Revenind la raportul Poliției federale, acesta constată că, în primul semestru al lui 2016, s-a înregistrat o medie de 780 de infracțiuni pe zi comise de imigranți, ceea ce înseamnă o creștere cu 40% față de media anului 2015.

Documentul mai notează încă un fenomen deosebit de grav:

„Mii de imigranți care intrat în țara noastră ca ‘solicitanți de azil’ sau ‘refugiați’ au dispărut. Este vorba probabil de imigranâi economici, intrați în Germania cu motive false. Despre mulți se crede că sunt acum angajați în furturi și infracțiuni cu violență.”

Potrivit lui Freddi Lohse, de la sindicatul polițiștilor din Hamburg, mulți dintre imigranții infractori percep lejeritatea sistemului de justiție german ca pe o undă verde pentru a-și continua activitatea infracțională, se arată în același raport.

Lohse subliniază:

„În țările lor de origine sunt obișnuiți cu consecințe mult mai aspre. Nu au nici un respect pentru noi.”

Pe de altă parte, o femeie ofițer afirmă că polițiștii se află în stare de asediu, iar tribunalele sunt „o glumă”.


Într-o carte recent apărută, Tana Kambouri, ofițer în Poliția federală, declară:

„Vreme de săptămâni, luni, ani de zile, am observat că musulmanii, mai ales cei tineri, nu manifestă nici un minim de respect față de poliție. Când patrulăm, suntem agresați verbal de tinerii musulmani.”

Kambouri explică:

„Este vorba de gesturi, dar și de expresii precum ‘curcan de c***t’, atunci când trec pe lângă noi.”

Și polițista adaugă:

„Dacă îi oprim în trafic, agresiunile sunt și mai grave. Dosarele sunt pline de insulte și loviri asupra polițiștilor, însă fără nici o consecință. Multe dosare sunt închise sau acuzații sunt eliberați din lipsă de probe. Ceea ce se întâmplă astăzi în tribunale este o glumă.”

Potrivit unui sondaj realizat în Germania de YouGov pe 24 octombrie, „aproape 70% dintre repondenți au declarat că se tem pentru viețile și proprietățile lor, în vreme ce 63% afirmă că nu se simt în siguranță la evenimentele cu afluență mare de public”.