Mai mult, spune că este o decizie logică, care este în interesul propriei populații. De asemenea, Germania nu poate semna acest pact iniţiat de ONU ", a declarat Weidel.

Potrivit liderului AfD, este un risc incalculabil pentru țara şi pentru întreaga Europă:

Alice Weidel: "Chiar și Germania nu poate semna pactul de migrație! După Statele Unite și Ungaria, vecinii noștri din Austria și-au demonstrat înțelepciunea și au respins Pactul Migrațional Global. Alice Weidel, președintă a grupului și membru al Consiliului Federal, salută decizia Austriei: 

"Este o decizie logică, care este în interesul propriei populații. De asemenea, Germania nu poate semna acest pact ONU.  Este un risc incalculabil pentru țara noastră și pentru întreaga Europă. Aici, de fapt, migrația ilegală este legalizată, iar cei care doresc să migreze din întreaga lume sunt cheia în sistemul nostru social. Ei ar trebui să obțină de la început aceleași drepturi ca și populația inițială și ar fi echivalente cu cele ale nemților peste tot. Pactul global privind migrația trebuie respins în întregime în decembrie. Asta este ceea ce noi considerăm ca AfD! ", notează afd.de