Editura Evenimentul si Capital

MINORITĂȚILE - Noul PROPULSOR al Revoluției Mondiale

George Soros
Autor: | | 10 Comentarii | 5159 Vizualizari

Săptămâna aceasta apare la chioșcurile de presă o carte-eveniment, tipărită de Editura Contra Mundum și recomandată de „Evenimentul zilei”. Best-seller peste Ocean, „George Soros – Puterea din Umbră”, semnată de politologii americani David Horowitz și Richard Poe, este fundamentală pentru înțelegerea mecanismelor din spatele evenimentelor ce tulbură lumea contemporană. Publicăm mai jos partea a II-a a prefeței pe care am scris-o pentru acestă carte

Trump și revoluția marxistă din America

Văzute prin această prismă (simpatiile lui Soros pentru ideile stângii anarhiste și islamism, inclusiv cel terorist – n.r.), actualele mişcări de stradă împotriva lui Donald Trump capătă brusc noi semnificaţii. Trump este doar pretextul pentru o mare revoluție marxistă în America. Mai este nevoie să adăugăm că multe dintre organizaţiile vinovate de rebeliunea stângistă anti-Trump sunt finanţate, direct sau indirect, de George Soros?

De altfel, prin reţeaua sa de fundaţii, miliardarul maghiar evreu finanţează toate temele dragi Stângii: minorităţile de orice fel, anti-rasismul, islamismul, feminismul, imigraţia, avorturile etc. Inclusiv, aşa cum am arătat, sabotarea propriei ţări, lucru atât de drag internaţionalismului socialist. Horowitz și Poe îl numesc de altfel pe Soros „Un Lenin al Partidului din Umbră”.

Pentru naivii care refuză să vadă vreo legătură între această „Revoluţie mondială” pusă la cale de Soros şi comunism, este remarcabilă discuţia pe care ziaristul Greg Torode, de la South China Morning Post, o are cu un lider proeminent al Partidului Comunist vietnamez pe marginea cărţii din 1998 a lui Soros, The Crisis of Global Capitalism, în care miliardarul vestea sfârşitul acestei orânduiri. „Capitalismul pur s-a dovedit a fi ineficient. Marx a știut asta tot timpul. Acest Soros nu este atât de prost”, comentează bătrânul comunist vietnamez.

FOTO: Premierul Canadei, Justin Trudeau, care are relații foarte strânse cu Soros, participă la parada gay de la Toronto din 2016

Perpetuum gay

Faptul că Stânga occidentală a prins să înflorească după prăbușirea URSS și a întregului lagăr comunist este doar aparent paradoxal. Războiul Rece îl făcea pe cetățeanul occidental de rând, trăitor în capitalism, să fie mai circumspect față de ideile marxiste: tentațiile ideologice stângiste erau rapid descurajate de informațiile despre sărăcia și opresiunea din Răsărit.

Dispărând „inamicul comunist” și, odată cu el, termenii de comparație, a dispărut și vigilența occidentalului. Istoria are memoria scurtă. Stânga a reînceput să zburde în Vest (mai abitir ca în 1968, când dădea cu pietre din caldarâm în Sorbona și provoca înfrângerea americană în Vietnam), grație unei găselnițe geniale: observând că proletarul occidental, în care Marx vedea „motorul revoluției”, s-a cam îmburghezit, nu prea mai are chef de răzvrătire și se dedă cu delicii binefacerilor capitalismului, noii ideologi au inventat un alt „propulsor”: minoritățile.

Ingeniozitatea diabolică a găselniței este că oricine se poate declara minoritar în orice domeniu și pentru orice motiv și pretinde astfel că este oprimat de majoritate. Nici o șansă ca „îmburghezirea” să stopeze noua revoluție, dar fiind că „pătura exploatată” se poate „împrospăta” la nesfârșit. Minoritatea homosexuală s-a multiplicat rapid, ca prin sciziparitate, în două și apoi în patru minorități (LGBT), pentru ca, potrivit unui articol din Huffington Post, numărul inițialelor desemnând minoritățile sexuale să ajungă în 2016 la 12: LGBTQQIP2SAA...

Brânciul spre Stânga

Aceste minorități care apar la nesfârșit, ca ciupercile după ploaie, au fără excepție două caracteristici comune: toate sunt foarte gălăgioase și toate au revendicări politice. Evident, megafoanele lor, ca și platformele lor politice, sunt asigurate de o rețea uriașă, extrem de bine organizată, de ONG-uri, generos stipendiate de Soros și alții ca el. Acesta este „Partidul din umbră”.

Din acest motiv, în ultimele decenii, clasa politică occidentală a alunecat dramatic spre stânga. Așa s-a ajuns ca Tony Blair să fie numit „de centru” sau Angela Merkel, „conservatoare”. Cei din fosta Dreaptă tradițională, care s-au încăpățânat să rămână pe loc, sunt declarați extremiști sau naziști. Prin această scamatorie ideologică, Stânga nu mai are nevoie de argumente logice pentru a-și impune ideile, ci doar de invective și de violență. Adică, de „Revoluție”.

De pildă, „Partidul Familiilor Muncitoare a fost creat în 1998 pentru a muta Partidul Democrat mai la stânga”, după cum scria Associated Press în 2000, citată de Horowitz și Poe. PFM era tutelat de ACORN (Association of Community Organizations for Reform Now), puternic finanțat de Soros, iar candidații săi au intrat în lupta pentru alegerile locale cu scopul de exercita presiune asupra candidaților democrați. Drept care aceștia, speriați că ar putea înregistra pierderi serioase în zona grupurilor sociale radicale, au dat un adevărat recital de „stângism”.

Umbra lungă a lui Soros deasupra României

Senzaționala carte a lui Horowitz și Poe este un adevărat manual de decriptare a mecanismelor prin care se poate pune mâna pe putere: infiltrare și presiune. De sus (la nivelul liderilor politici) și de jos (la nivelul străzii).

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI