Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea o face praf pe Andreea Bălan. A dezvăluit tot ce a i-a făcut
George Burcea o face praf pe Andreea Bălan. A dezvăluit tot ce a i-a făcut

George Burcea o face praf pe Andreea Bălan. A dezvăluit tot ce a i-a făcut

Andreea Bălan a fost pusă la zid de fostul ei soț, George Burcea, după ce acesta a făcut câteva declarații-șoc despre artistă.

George Burcea nu a mai suportat și și-a dat drumul la gură. În cadrul emisunii „Ferma. Orășeni vs. săteni”, actorul a vorbit sincer despre despărțirea de Andreea Bălan și despre modul în care căntereața se comportă cu el atunci când merge să își viziteze fiicele.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate”, a declarat George Burcea în cadrul show-ului de la Pro TV.

Andreea Bălan a fost înlocuită! De cine s-a îndrăgostit mai nou George Burcea: Te lovește și nu știi de unde

Andreea nu-i dă voie să ia fetele la el acasă

„Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a declarat George Burcea în cadrul show-ului de la Pro TV.