Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea arată că are suflet mare. Actorul se implică în salvarea unei tinere în dificultate
George Burcea arată că are suflet mare. Actorul se implică în salvarea unei tinere în dificultate

George Burcea arată că are suflet mare. Actorul se implică în salvarea unei tinere în dificultate

Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, se implică în salvarea unei tinere diagnosticată cu o formă severă de cancer.

Actorul a lansat un apel către oamenii care doresc să ajute și îi roagă să se implice în salvarea tinerei femei care a fost diagnosticată cu necruțătoarea boală în anul 2011. În acest sens, George Burcea a distribuit, pe contul său de Facebook, o postare a tinerei aflate în suferință, încercând să atragă cât mai mute persoane cu suflet mare și dispuse să o susțină pe tânăra aflată în suferință.

În mesajul postat, pe care l-a distribuit și fostul soț al Andreei Bălan, femeia precizează că nu are pretenții să primească donații de la toți cei care îl citesc, Ea îi roagă pe cei care îl văd, să-l transmită mai departe, în listele lor de prieteni, pentru a fi văzut de cât mai mulți, fără să o judece sau să o critice.

Unul dintre cei care au răspuns pozitiv la apel a fost și George Burcea care, impresionat de povestea ei, a distribuit-o mai departe, prietenilor care ar putea să se implice și s-o ajute.

„Anunț umanitar!! Am rugămintea să distribuiți mai departe și cine poate întreba la firmele unde lucrează dacă poate ajuta prin sponsorizare … prin ONG legal…voi atașa mai detaliat ce mi-au dat de la agenția care mă ajută să primesc sponsorizare de la firmele care doresc să mă ajute… ”, a arătat tânăra în mesajul postat.

Ea a precizat că nu dorește bani din salariile angajaților, ci face apel la ajutorul societăților comerciale care au bugete speciale pentru sponsorizarea unor astfel de cazuri.

„Nu vreau banii pt tratarea mea din salariile nimănui…și eu sunt salariată și nu vreau să aibe nimeni discuții în familie că au luat bani la la copii sau renunță la ceva pt mine…cine mă poate ajuta prin firme sau care are un venit mult mai mare decât avem noi ca salariați …. am înțeles ieri când m-am externat că orice zii pierdută este în defavoarea mea…îmi doresc tare mult să pot învinge această boală care se pare că, s-a îndrăgostit de mine…”, se mai arată în mesajul femeii.

Aceasta a continuat arătând că starea ei de sănătate se deteriorează și are nevoie de ajutor financiar pentru a-și trata boala în străinătate, acolo unde ar avea mai multe șanse să fie salvată.

„Pt mine fiecare zi este o surpriză plăcută că încă mai trăiesc…chiar dacă durerile prutenice îmi macină organismul clipă de clipă…îmi este foarte greu să scriu acest mesaj…Nu am cerut nimic niciodată…am fost mereu o luptătoare și am muncit cât poate muncesc alții în 3 vieți…presoanele care mă cunosc știu cel mai bine ce fel de persoană sunt…încă odată vă mulțumesc din suflet pentru tot…pt gândurile bune și frumoase și pentru că sunt în rugăciunile voaste!!!”, se încheie mesajul.

George Burcea, fotografie misterioasă. Cine este blonda cu care se soarbe din priviri

Andreea Bălan își face de cap pe litoral. Pozele spun totul, Burcea o să înnebunească

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: