Evenimentul Zilei > Monden > Gata, Vulpiţa a plecat! Mirela Vaida a rămas fără replică. Lacrimi amare la „Acces direct”
Gata, Vulpiţa a plecat! Mirela Vaida a rămas fără replică. Lacrimi amare la „Acces direct”

Gata, Vulpiţa a plecat! Mirela Vaida a rămas fără replică. Lacrimi amare la „Acces direct”

Telenovela dintre personajele vasluiene Vulpiţa şi Viorel a ajuns la final. Cel puţin asta se înţelege din anunţul Veronicăi Stegaru, care a decis să revină la Blăgeşti.

Neînţelegerile dintre cei doi nu sunt o noutate în emisiunea „Acces direct”, dar acum Vulpiţa a luat o decizie în premieră. Şi a luat-o suspinând printre lacrimi…

Femeia se desparte de soţul ei, care n-a putut trece încă peste faptul că Veronica Stegaru a mai lansat un videoclip pe YouTube, alături de Rafaelo.

Melodia celor doi a intrat rapid în topul preferinţelor românilor care urmăresc conţinutul de pe celebra platformă online şi se pare că succesul soţiei sale l-a deranjat pe Viorel… Ori asta, ori apropierea Vulpiţei de Rafaelo…

Bărbatul n-a avut prea multe de spus când soția lui și-a luat hainele, a plecat și nu a mai dormit acasă.

După ce a plâns amar şi a promis că nu se mai întoarce vreodată la Viorel, Vulpița a dormit în noaptea de miercuri spre joi la o jurnalistă de la Antena 1, care i-a devenit prietenă de suflet.

Viorel a încercat să o împiedice să plece de acasă, dar în zadar. Vulpița și-a luat lucrurile și a plecat, lăsând în urmă un soţ care nu știe de ce soția lui a decis să-l părăsească.