Gasquet, la Bucuresti?

Gasquet, la Bucuresti?

Turneul de tenis masculin BCR Open Romania ar putea beneficia, in ultimul moment, de prezenta unui jucator din Top 15 ATP.

Francezul Richard Gasquet (numarul 13 mondial), semifinalist anul acesta la Wimbledon, a solicitat organizatorilor romani un wild-card. „Gasquet ne-a chestionat asupra posibilitatii de a primi o invitatie. Urmeaza sa decidem daca vom da sau nu curs cererii sale. Este mare bataie anul acesta pe wild-card-uri. Si argentinianul Gaston Gaudio, campion la Roland Garros in 2004, vrea sa vina, in ultimul moment, la Bucuresti. Deocamdata, am acordat doua wild-card-uri, lui Andrei Pavel si lui Victor Hanescu, asa ca mai avem doar unul”, a declarat Bogdan Enoiu, organizatorul turneului de la Bucuresti.

Oficialii BCR Open Romania incearca sa-l convinga pe Hanescu sa participe la meciul de Cupa Davis cu Japonia, programat imediat dupa turneul bucurestean. Revenit dupa o serie de accidentari si deranjat de faptul ca a fost neglijat in ultima vreme de reprezentantii federatiei de tenis, „Hane” anuntase initial ca nu va face deplasarea in Tara Soarelui Rasare. „Incercam un mic santaj emotional asupra lui Hanescu, care si-a manifestat teama sa nu-i reapara durerile la spate”, a adaugat Enoiu.

Ne puteți urmări și pe Google News