Radu Mazăre, în chip de James Bond, cu costum negru, pistol şi o privire „căutată” de gangster, a defilat vineri seara pe podium, în faţa unei asistenţe selecte din care au făcut parte vedete precum Corina Chiriac, Andreea Raicu sau Elan Schwartzenberg. Colecţia „Spying Life 009”, pe care Mihaela Drafta a prezentat- o la Hotel Radisson Sas din Bucureşti, a adunat vedete TV, creatori de modă şi oameni de afaceri români şi străini.

În timp ce edilul Constanţei exersa în culise rolul agentului James Bond, Roxana Ciuhulescu, Irina Deleanu şi Denisa, componenta trupei Bambi, au ieşit pe scenă „deghizate” în celebrele fete Bond. Debutul prezentării a fost spectaculos, Roxana Ciuhulescu făcându-şi apariţia într-un costum de piele, pe o motocicletă de viteză, alături de alţi doi manechini, şi „ameninţând” asistenţa cu un pistol şi cu un zâmbet „misterios”.

După ce prin faţa publicului au defilat de la rochii elegante, lungi până în pământ, până la ţinute scurte ultra-sexy (despre care cunoscătorii au avut păreri împărţite), finalul i-a aparţinut lui Radu Mazăre, care, intrat în pielea personajului James Bond, a tras două focuri de armă în aer, marcând astfel încheierea prezentării.

Showul, însă, abia începea, de data asta în spatele scenei, unde a izbucnit un scandal între creatoarea de modă Adina Buzatu, cea care l-a îmbrăcat pe Radu Mazăre, şi Mihaela Drafta, autoarea colecţiei prezentate, care a lăsat impresia că ar fi semnat chiar ea costumul de James Bond.


DIVERGENŢE. Show-ul de pe podium a continuat şi în culise
Foto: Codrin Prisecaru

O poză şi multe pretenţii

Adina Buzatu s-a declarat ofensată că numele ei nu a fost menţionat pe podium. „Din respect pentru Radu Mazăre şi invitaţii mei din presă, care veniseră special pentru a-l fotografia, am decis să las în prezentare doar aceasta ţinută, retrăgându-le pe celelalte”, a spus Buzatu.

În consecinţă, manechinii care urmau să iasă pe podium au defilat cu hainele cu care veniseră îmbrăcaţi la repetiţie. Drafta a precizat că nu o interesează cum sunt îmbrăcaţi pe podium, ci doar fotografia ei de final împreună cu Radu Mazare, îmbrăcat impecabil, poză care urma să-i asigure capitalul de imagine dorit.