Gala Capital Femei de Succes. Evelina Necula, co-fondator Kinderpedia: „Felul în care îi îndrumăm pe copiii noștri în parcursul lor educațional este crucial”

Gala Capital Femei de Succes. Evelina Necula, co-fondator Kinderpedia: „Felul în care îi îndrumăm pe copiii noștri în parcursul lor educațional este crucial”

Proiectele inteligente care contribuie la formarea viitorului educației trebuie recunoscute. Evelina Necula, co-fondator Kinderpedia, a fost una dintre premiatele din cadrul Galei Capital Femei de Succes 2024.

„Cercetările ne demonstrează că felul în care îi îndrumăm pe copiii noștri în parcursul lor educațional este crucial nu doar pentru rezultatele lor școlare, pentru notele de la examene, ci pentru reușitele lor de mai departe din viață.

Vă împărtășesc asta pentru că este exact ceea ce ne-a motivat și pe noi, la Kinderpedia. Să construim o soluție completă de comunicare și management pentru educație. Care să simplifice modul în care școlile și grădinițele lucrează și comunică. Ne-am propus, atunci când am pornit la drum în urmă cu aproape 10 ani, să îndepărtăm toată povara administrativă de pe umerii profesorilor, a directorilor.

Să le lăsăm timp pentru ceea ce contează și să aducem comunicarea școală- familie, chiar în centrul educației. Acolo unde ar trebui să fie ea în fiecare zi. Suntem recunoscători și mândri tare să vedem că astăzi Kinderpedia are o comunitate de peste jumătate de milion de utilizatori, profesori, părinți, elevi. Care au încredere în noi în fiecare zi și ne folosesc aplicația în 27 de țări” a declarat Evelina Necula, co-fondator Kinderpedia, pe scena Galei Capital Femei de Succes.

Ne puteți urmări și pe Google News

Educație echitabilă și incluzivă

Evelina Necula, co-fondator Kinderpedia. Sursă foto: Arhivă

„Dacă mă uit către viitor, nu pot să nu văd că suntem încă departe de a ne fi împlinit misiunea la Kinderpedia. Mai sunt multe de făcut în educație. Tocmai de aceea construim, inovăm și creștem în fiecare zi. Simțim că putem să o facem doar alături de autorități, alături de ONG-uri și mediul de afaceri. Pentru că împreună, umăr la umăr avem șansa să le oferim copiilor noștri o educație care să fie echitabilă, să fie incluzivă și să fie relevantă pentru viitorul lor” a adăugat aceasta pe scena Galei Capital.

Evelina Necula, co-fondator Kinderpedia, a fost premiată în cadrul ediției 2024 a Galei Capital Femei de Succes pentru implicare în educația globală prin extinderea aplicației Kiderpedia în 27 de țări.

Instrument digital pentru școli și grădinițe

Kinderpedia este o soluție completă de management și comunicare destinată școlilor și grădinițelor. Proiectul are la bază angajamentul de a îmbunătăți calitatea educației copiilor. De asemenea, oferă un instrument digital complet, simplu și intuitiv pentru profesori sau părinți.

„Kinderpedia este o suită digitală all-in-one pentru școli și grădinițe. Care permite gestionarea activității academice și administrative, comunicarea și colaborarea cu părinții și automatizarea facturării și plăților aferente taxelor de școlarizare, totul în cadrul unei platforme sigure, găzduite în cloud, și al unei aplicații mobile accesibile și intuitive“, a declarat Evelina Necula, co-fondator Kinderpedia, pentru Revista Capital.

Extindere în 27 de țări

Evelina a reușit să dezvolte acest proiect alături de co-fondatorii Daniel Rogoz si Valentin Ilea. Iar succesul este răsunător – Kinderpedia este deja utilizată în mai multe țări. „Cred din tot sufletul că tehnologia poate fi o forță a binelui. Suntem mândri să vedem astăzi proiectul Kinderpedia în instituții de învățământ din 27 de țări. Ne bucurăm nespus că avem deja impact în viețile a zeci de mii de profesori și sute de mii de familii“, a precizat Evelina Necula.

La nivel de provocări, o barieră importantă cu care co-fondatoarea Kinderpedia s-a confruntat a fost abilitatea de a delega sarcini. Dar, spune ea, totul ține de oferirea încrederii și a resurselor necesare echipei tale.

„Pentru a construi o echipă performantă, trebuie sa le oferi celor din jurul tău viziunea clară cu privire la rezultatul pe care încerci să îl obții, resursele și cunoștințele și – nu în ultimul rând – încrederea ta. Este un mare salt. Dar rezultatele sunt senzaționale. Să investești în oameni este cel mai frumos și nobil pariu pe care îl poți face ca antreprenor“, a explicat Evelina Necula.

Capital Top 100 Femei de Succes

În cadrul Galei Capital Femei de Succes a avut loc lansarea „Capital Top 100 Femei de Succes” Ediția 2024. Acest proiect are în vedere recunoașterea meritelor și implicării femeilor în dezvoltarea mediului economic și social din România.

Au fost premiate femei de afaceri, fondatoare ale unor companii, lideri ai instituțiilor publice, dar și personalități ale vieții artistice, din lumea sportului sau mass-media. Revista Capital dorește să omagieze realizările femeilor de succes. Care se întind pe mai multe domenii precum economic, financiar, politic, social, management, sport și media.

Revista „Capital Top 100 Femei de Succes“ 2024 este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei, dar și online.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: RECICLAD’OR, CATENA, CARREFOUR, APOLODOR, TINMAR ENERGY, REWIRE INTERIOR DESIGN, GALERIA ROMANĂ, ONE CLUB, MAGNOLIA, PRIVILEG și CLASSY DECO.

Parteneri media: www.capital.ro, www.evz.ro, www.infoactual.ro, www.infofinanciar.ro.

Evenimentul poate fi vizionat integral pe pagina de Youtube Hai România.