Evenimentul Zilei > Actualitate > Suferință totală pentru Gabriela Cristea. I-a implorat pe medici, dar aceștia nu au putut face nimic. Evenimentul o va marca pe viață
Suferință totală pentru Gabriela Cristea. I-a implorat pe medici, dar aceștia nu au putut face nimic.  Evenimentul o va marca pe viață

Suferință totală pentru Gabriela Cristea. I-a implorat pe medici, dar aceștia nu au putut face nimic. Evenimentul o va marca pe viață

Prezentatoarea Gabriela Cristea a vorbit despre momentul în care a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină. După acel moment, s-a chinuit mult până să rămână însărcinată.

Gabriela Cristea a făcut numeroase fertilizări in vitro, însă niciuna nu a adus rezultatele pe care le aștepta. În cadrul unui proiect numit „4 minute de sinceritate. Despre infertilitate!”, publicat pe pagina de Facebook „Și eu vreau să fiu părinte”, prezentatoarea a vorbit despre încercările sale cumplite de a deveni mamă. Aceasta a rămas însărcinată cu Victoria la patru luni după ce a renunțat la a mai face acele tratamente. În primăvara acestui an, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară.

„(…). Și am început așa… ca orice om: iubindu-mă cu bărbatul iubit și așteptând să se întâmple… astăzi, mâine, poimâine și nu s-a întâmplat niciodată. Și iar am așteptat… La un moment dat, am descoperit cu bucurie și cu speranță și cu… nici măcar nu am cuvinte să-mi aduc aminte sentimentele de atunci… că sunt însărcinată. Bucuria noastră nu a durat decât câteva săptămâni… La opt săptămâni a trebuit să fac întrerupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie și trebuia să merg cu povara asta mai departe, în condițiile în care noi ne doream să avem un copil. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune.

În luna februarie, îmi aduc aminte de fiecare dată de asta… Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa, să aşteptăm la nesfârşit. Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare… nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor. 

Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă. 

După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine… Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă, pe la 7, duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa (…)”, a povestit Gabriela Cristea în clipul care a fost urmărit în doar șapte ore de la postare de sute de mii de oameni pe pagina de Facebook numită „Și eu vreau să fiu părinte”, conform Cancan.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: