FURT de identitate pe internet. Un FALS fotbalist în VOGĂ a ieşit la agăţat „dive”. INCREDIBIL despre cine este vorba

FURT de identitate pe internet. Un FALS fotbalist în VOGĂ a ieşit la agăţat „dive”. INCREDIBIL despre cine este vorba

Simpaticul fotbalist Denis Alibec este „copiat” de un individ care a folosit poze reale ale sportivului pentru a agăţa „fete de oraş” pe internet. Individul se pare că a avut ceva succes cu noua identitate, reuşind să păcălească câteva fete frumoase dar naive

În timp ce adevăratul Denis Alibec se plimbă cu iubita prin mall-uri şi prin spălătorii auto, "rezerva" fotbalistului iese la atac, în spaţiul virtual, potrivit spynews.ro

 Astfel, folosind fotografiile furate de pe contul fotbalistului, hoţul de identitate a creat un profil fals pe un site de socializare şi "atacă" toate femeile frumoase pe care la prinde online. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când o bombă sexy din showbiz a primit un pupic virtual de la "Denis Alibec".

Întrebat, din start, dacă adevăratul Alibec ştie că cineva i-a clonat contul, hoţul de identitate s-a repliat rapid şi a susţinut că este chiar fotbalistul sugerând că nu poate vorbi de pe contul oficial, deoarece iubita îl spionează şi îi citeşte mesajele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi, ca să demonstreze că este chiar Alibec, individul i-a trimis interlocutoarei o conversaţie dintre el şi o celebră "fată de oraş", care în prezent este iubita unui sportiv de top. Din discuţie rezultă că respectiva "divă" ar fi avut o relaţie secretă cu Alibec, iar hoţul de identitate ameninţă că va da totul în vileag, motiv pentru care interlocutoarea nu pare foarte fericită şi reacţionează extrem de dur.

Adevăratul Denis Alibec a mărturisit că ştie de existenţa contului fals de câteva luni şi că a solicitat ca acesta să fie închis, pentru că hoţul de identitate îi face numai probleme, dar că administratorii paginii web nu au luat încă nicio măsură împotriva individului.