Fundașul Naționalei, Adrian Rus, a suferit o accidentare serioasă în meciul echipei sale din Ungaria în deplasarea cu Zalaegerszeg. S-a întâmplat în minutul 80, când scorul era 2-2 (n.r. meciul s-a terminat tot la egal, fiecare echipă marcând câte 3 goluri). În urma unui duel cu un adversar, românul s-a ciocnit violent de acasta, căzând lat pe teren. Rus nu a mai putut continua meciul, fiind înlcuit cu Akos Elek.

”Adrian Rus era amețit după ciocnire, așa că am decis să-l înlocuim imediat. Din fericire, verificările făcute în vestiar nu au arătat vreun semn de comoție, așa că jucătorul nostru a putut să călătorească acasă cu autocarul echipei, alături de restul jucătorilor”, a notat doctorul Tibor Kovacs pe site-ul oficial al clubului, citată de Digisport.

Echipa în care evoluează românul, MOL Vidi, e lider în prima ligă din Ungaria, la egalitate cu următoarele două clasate, Mezokovesd și Ferencvaros, cu câte 23 de puncte. Echipa lui Adrian Rus are însă cel mai bun atac, cu 23 de goluri marcate în prezentul campionat.

În acest sezon, Adrian Rus a jucat în 4 meciuri oficiale pentru MOL Vidi, toate ca titular. Sportivul este pe lista lui Cosmin Contra pentru meciurile Naționalei României cu Suedia și Spania. Fundașul are deja trei selecții la Naționala mare a României și patru la U21.

Sursa foto: molfehervarfc