Evenimentul Zilei > Actualitate > Fulgy a ajuns de nestăpânit. Și-a amenințat sora cu moartea
Fulgy a ajuns de nestăpânit. Și-a amenințat sora cu moartea

Fulgy a ajuns de nestăpânit. Și-a amenințat sora cu moartea

După ce a tunat și fulgerat în stânga și în dreapta, Fulgy a ajuns acum să o amenințe și pe sora sa vitregă, Ramona Manole. Se spune că fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a amenințat-o cu moartea. Conflictul a pornit în urma unor declarații date de Ramona.

Nervos din fire, FulgyFulgy a răbufnit atunci când Ramona Manole spus că-și compătimește celebrul tată pentru comportamentul pe care îl au frații ei vitregi, Marga și Fulgy, din cauza problemelor cu substanțele interzise și nu numai.

La auzul acestor declarații, Fulgy a explodat. Fiul Vioricăi de la Clejani a avut un schimb de replici dure cu Ramona, insultând-o pe ea și pe copii ei.

Mai mult, Fulgy a mărturisit că el a fost cel care s-a ocupat în totalitate de educația celor trei copii ai Ramona Manole și că, mai mult decât atât, i-ar fi oferit surorii sale vitrege suma de 50.000 de euro, deoarece se afla într-o situație extrem de delicată cu banii.

Chiar dacă relația dintre Ramona Manole și familia tatălui ei Ioniță nu a fost mereu una roz, ea susține că de această dată s-au depășit anumite limite.

Care au fost declarațiile care au inflamat spiritele

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Impact, fiica lui Ioniță de la Clejani și-a exprimat dezaprobarea față de comportamentul Margheritei și al lui Fulgy din ultimii ani de zile și felul în care acesta i-a impresionat pe Viorica de la Clejani și pe soțul ei.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl resjpect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.

Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a declarat Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani.