Marion Cotillard şi partenerul acesteia, actorul şi regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, după cum a mărturisit actorul într-un mesaj înregistrat live pe Instagram marţi, 26 mai, în care a precizat că este vorba despre o formă „uşoară” a bolii, potrivit ediţiei online a cotidianului francez Le Figaro.

Într-o transmisiune live pe Instagram alături de prezentatoarea de radio şi televiziune Laurie Cholewa difuzată marţi, 26 mai, actorul Guillaume Canet a mărturisit că atât el, cât şi Marion Cotillard, laureată cu Oscar pentru rolul din „La Vie En Rose” (2007), au „luat” COVID-19 precizând că este vorba despre o „formă uşoară” a bolii. Cuplul s-a însănătoşit între timp, potrivit Le figaro.

Actorii francezi se adaugă unei liste lungi de personalităţi care au contractat virusul după care s-au vindecat printre care prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, prinţul Charles, actorii Idriss Elba şi Tom Hanks, precum şi scriitoarea J.K. Rowling.

Marion Cotillard, femeia care i-a despărțit pe Brad Pitt și Angelia?

Marion Cotillard s-a născut pe 30 septembrie 1975, la Paris, iar grație talentului și frumuseții sale a cucerit imediat lumea filmului. Ba mai mult, datorită calităților sale, despre ea s-a spus că ar fi următoarea Brigitte Bardot a Franței.

În ultimii ani s-a zvonit că a intervenit în relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, cei doi luând în cele din urmă, decizia de a se despărți.

Primul film american în care a jucat Marion Cotillard a fost „Big Fish” în regia faimosului Tim Burton. De atunci a tot jucat în filme franțuzești, până a ajuns din nou să fie distribuită în comedia romantică a lui Ridley Scott, „A Good Year” unde a jucat alături de Russel Crowe.

De asemenea, a învățat să cânte la violoncel după ce a jucat un rol în filmul „Toi et Moi”. În 2006, a primit propunerea de a o juca pe legendara cântăreață franceză, Edith Piaf în filmul „La Vie En Rose”.