Evenimentul ZileiInternationalFraudă la alegerile din SUA 2020?! Trump aruncă bomba: Este singurul mod în care pot să…

Fraudă la alegerile din SUA 2020?! Trump aruncă bomba: Este singurul mod în care pot să…

Fraudă la alegerile din SUA 2020?! Trump aruncă bomba: Este singurul mod în care pot să…
Președintele SUA, Donald Trump, a intrat oficial în cursa pentru un nou mandat la Casa Alba. Alegerile vor avea loc în noiembrie.

„Acesta este cel mai important scrutin din istoria ţării noastre’”, a declarat liderul republicanilor la scurt timp după desemnare.

Acesta a promis că va câștiga cel de-al doilea mandat în ciuda sondajelor de opinie care îl dau favorit pe contracandidatul său, Joe Biden.

Pericolul socialismului la adresa valorilor americane a fost mesajul repetat de republicanii invitaţi să vorbească în prima seară a Convenţiei. Joe Biden a fost descris în termeni duri iar Donald Trump, prezentat ca alternativa sigură şi prosperă pentru viitorul Americii.

În cursul zilei, Trump a susținut  că singura modalitate în care poate să piardă alegerile din acest an ar fi dacă scrutinul ar fi fraudat. A adus, de aceea, din nou în discuție riscul unor nereguli electorale, din cauza votului prin corespondență.

Unul dintre puținii lideri cu notorietate internațională care a luat cuvântul în prima seară a Convenției Republicane a fost Nikki Haley, fosta ambasadoare a SUA la ONU. Ea a explicat de ce crede că țara are nevoie de un al doilea mandat Trump: „Pentru Partidul Democrat a devenit la modă să spună că America e o țară rasistă. Asta e o minciună, America nu e rasistă. America este o poveste despre muncă și progres”.

Un discurs puternic a venit în incheiere, de la fiul președintelui, Donald Trump Junior, considerat favorit in viitoarele curse prezidentiale.

Potrivit sondajelor de opinie, cu aproape două luni înainte de alegerile din 3 noiembrie, candidatul democrat Joe Biden are un avans de aproximativ 10 procente, scrie Timesofindia.


Accesează: