Michelle Obama i-a adus un omagiu emoționant lui Barack Obama de Ziua Tatălui cu o lovitură de imagine care i-a reuşit. Fotografia îl arată pe fostul președinte cu fiicele Malia și Sasha Michelle Obama care a fost postată duminică pe Instagram.

Este o fotografie veche adorabilă cu Barack care își îmbrăţişa fiicele „Îţi mulţumesc pentru modul în care iubeşti fetele noastre…și pentru toți taţii din această țară, indiferent de cine sunt sau de unde provin.”, scrie Michelle.

Postarea a strâns peste 1,5 milioane de aprecieri în cinci ore de la publicarea sa

Michelle Obama a împărtășit un omagiu emoționant pentru soțul ei, fostul președinte Barack Obama, de Ziua Tatălui. Fosta primă doamnă a postat duminică pe Instagram o fotografie cu Barack care își îmbrățișează cele două fiice, Malia și Sasha: „Simțim căldura și generozitatea ta astăzi și zi de zi. Să fii fericit de Ziua Tatălui, Barack!”

Postarea a strâns peste 1,5 milioane de aprecieri în doar cinci ore de la momentul în care a fost publicată pe contul de Instagram, în timp ce comentatorii și-au exprimat afectiunea pentru fostul președinte.

Vechea fotografie pare să fi fost făcută cu cel puțin un deceniu în urmă, în momentul în care Barack, acum 58 de ani, a fost ales prima dată în 2008. Barack este văzut râzând în timp ce o îmbrăţişează pe Malia, acum 21 de ani. Celălalt braț al său este înfășurat în jurul umerilor lui Sasha, acum 19 ani.

Michelle Obama a împărtășit duminică o fotografie adorabilă cu privire la soțul ei, fostul președinte Barack Obama, și fiicele lor Malia și Sasha, în onoarea Zilei Tatălui

Michelle și Barack sunt cunoscuți pentru activitatea intensă pe social media unde îşi pun constant fotografii din vacanțe, împărtășind cu internauţii activităţile lor de zi cu zi.

Şi Donald Trump a avut parte de o surpriză pe social media

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE