Evenimentul Zilei > Actualitate > FOTO. Rapid va avea o ARENĂ de LUX. Iată cum va fi transformat bătrânul stadion din Giulești
FOTO. Rapid va avea o ARENĂ de LUX. Iată cum va fi transformat bătrânul stadion din Giulești

FOTO. Rapid va avea o ARENĂ de LUX. Iată cum va fi transformat bătrânul stadion din Giulești

Stadionul „Giulești-Valentin Stănescu” face parte din proiectul de modernizare al arenelor ce vor fi pregătite pentru Campionatul European din 2020. Pe lângă acesta se mai află și „Ghencea”, „Dinamo” și „Arcul de Triumf”.

În ceea ce privește stadionul Rapidului a fost finalizată doar macheta. Momentan, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții analizează întreaga documentație, după care vor aproba proiectul, informează Digi Sport.

Noul stadion „Giulești-Valentin Stănescu” va număra 18.000 de locuri și va fi integral acoperite. Va avea o sală multifuncțională, dar și alte săli de haltere, lupte, box și karate. Nicio sală din cadrul complexului giuleștean nu va fi demolată, doar că cele două săli de la tribuna oficială vor fi mutate în noua peluză. De asemenea, în zonă vor mai fi construite și două parcări. Una supraterană, amplasată în spatele Operei Comice pentru copii (160 de locuri) și una lângă noua sală de sport, pe trei etaje, cu o capacitate de 480 de locuri, cu două căi de acces spre stadion; alee pietonală şi pasarelă, potrivit sursei citate.

FOTO: Digi Sport