Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/Cum se poarta Laurențiu Reghecampf cu iubita însărcinată. Fotografii cu antrenorul într-un loc unde nu te așteptai!
FOTO/Cum se poarta Laurențiu Reghecampf cu iubita însărcinată. Fotografii cu antrenorul într-un loc unde nu te așteptai!

FOTO/Cum se poarta Laurențiu Reghecampf cu iubita însărcinată. Fotografii cu antrenorul într-un loc unde nu te așteptai!

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a început fără îndoială o viață nouă alături de iubita lui, Corina Caciuc. Cei doi locuiesc împreună la Craiova însă vin la deseori în București. Ultima vizită în Capitală a fost pentru ca tânăra să meargă la medicul ginecolog care îi monitorizează sarcina, ocazie bună pentru ca încă soțul Anei Maria Prodan să își rezolve unele treburi. Deși a refuzat să vorbească despre noua etapă din viața lui, se vede că Laurențiu Reghecampf este entuziasmat de viitorul bebeluș.

După meciul de duminica trecută, pe care l-a pierdut în fața celor de la Farul Constanța, Laurențiu Reghecampf le-a dat elevilor săi câteva zile libere. Astfel că, luni, 8 noiembrie, nu a plecat la Craiova, ci a rămas în București.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/14

Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit la un centru comercial din Capitală pe când ieșea cu o cutie plină cu prăjituri de la o celebră patiserie. Pentru că cel mai probabil aceste prăjituri nu se găsesc în Craiova, cea care a făcut comanda a fost nimeni alta decât mama viitorului său copil. Când Corina i-a spus despre poftele ei, Reghe s-a executat imediat. Chiar dacă nu mai este un secret relația dintre el și tânără, Reghecampf refuză să se afișeze cu ea în locuri publice, cel puțin atunci când sunt în București.

În timp ce tehnicianul era după prăjituri, cel mai probabil Corina se afla la vizita periodică la medicul ginecolog. Conform celor de la cancan.ro, se pare că cei doi vpr deveni părinți de băiat în luna mai a anului viitor. Însărcinată în 12 săptănâni, Caciuc vine în București pentru a-și face controalele periodice, ecografiile de morfologie și tot ce este specific fiecărei etape a sarcinii. Tot cei de la cancan.ro spun că la cel mai recent control medical efectuat de Corina sunt șanse de 80% ca bebelușul să fie băiat. Dacă se confirmă 100%, ar fi al treilea băiat pe care îl are Laurențiu. Antrenorul de la Universitatea Craiova mai are doi băieți, pe Luca din căsnicia cu Mariana Pfeiffer și pe Laur Jr din mariajul cu Anamaria Prodan.

A trecut să-l vadă și pe Laur Jr.

În zilele fără antrenamente, Laurențiu Reghecampf își face timp să se întâlnească cu copiii lui. Dacă pe Luca îl poate vedea mai des, căci tânărul este deja major și poate veni oricând la Craiova, Bebeto locuiește în continuare cu mama lui, așa inevitabil trebuie să ajungă în casa în care a locuit până de curând cu Anamaria Prodan. Nu ar fi nicio problemă, cu atât mai mult cu cât impresara a susținut în repetate rânduri că Reghe este în continuare familia ei și că nu concepe să îi interzică să-și vadă fiul.