Evenimentul Zilei > Actualitate > Fotbalistii nemteni au mancat cu frica
Fotbalistii nemteni au mancat cu frica

Fotbalistii nemteni au mancat cu frica

Ceahlaul Piatra-Neamt este cea mai grabita echipa din Liga I la fotbal.

Jucatorii gruparii moldave s-au strans ieri la amiaza la stadion, apoi au plecat, cu autocarul, spre Bucuresti, urmand ca astazi sa efectueze vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS).

Antrenorul Florin Marin, unul dintre cei mai duri tehnicieni din fotbalul romanesc, si-a amenintat elevii cu amenzi insumand sute de dolari in cazul in care se vor prezenta cu kilograme in plus peste greutatea optima. „Mi-au stat in gat sarmalele! N-am mancat prea multe, de frica sa nu ma ingras si sa cotizez apoi la „fondul clasei”„, ne-a spus unul dintre fotbalisti.

Ceahlaul ocupa locul 15 in Liga I, cu doar 17 puncte acumulate in 19 etape. Pentru a evita retrogradarea, moldovenii i-au inregimentat pe Madalin Murgan, Bogdan Vrajitoarea, Daniel Costescu, Cornel Dobre si pe Liviu Negoita, adusi cu ajutorul lui Gigi Netoiu, socotit „tatal” fotbalistilor si protectorul lui „Flocea”. Portarul Catalin Multescu, fundasul Adrian Ilie si atacantul Ionel Gane sunt alti fotbalisti doriti de prieteni.

Inaintea Sarbatorilor, Ceahlaul a disponibilizat 11 jucatori, printre care si capitanul Angelo Alistar. Campion cu Dinamo in 2004, Alistar a fost dat afara de Ceahlaul dupa ce tatal sau a declarat ca Florin Marin a facut blaturi. Alistar senior a fost apoi actionat in instanta de antrenor.

„La proces voi anunta partida in care fiul meu a refuzat sa joace pe vremea in care era la Universitatea Craiova, deoarece era una strategica”, a mai declarat Constantin Alistar, care este totodata si impresarul fiului sau.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: